PhotoNet - Online Fotós Magazin

A Photonet online fotós magazin megújult oldalaival és friss tartalommal várja olvasóit. 

Az új oldal elérhető: Photonet Magazin


 
Web Photonet

Fotós Eseménynaptár - kiállítások, tárlatok, börzék


Magyar Jégkorong Szövetség fotópályázata

Az egyre inkább közkedvelt hazai jégkorongsport további népszerüsítése céljából a Magyar Jégkorong Szövetség fotópályázatot hirdet.

Magyar Jégkorong SzövetségA fotók témájával kapcsolatban gyakorlatilag csak annyi a megkötés, hogy a hazai jégkorongozásról szóljanak a képek, de hogy ezek a befagyott tavon üzött, szabadidösport jellegü hokiról készültek, vagy a profi meccsek egyikén elkapott pillanatot ábrázolnak, az kizárólag a készítön múlik.

Díjak: egy Konica Minolta digitális fényképezögép, belépök a tavaszi debreceni vb.-re, a magyar válogatott tavaszi budapesti bemutató mérközésére, továbbá válogatott mezek - ezek sorsáról a MAFOSZ szakmai zsürije határoz. Ugyanakkor lesz közönségdíj is: a szurkolók által legtöbb szavazatot kapott kép készítöje egy Sony Ericsson mobiltelefont kap majd felöltökártyával, tovább egy mezt és VIP belépöket.

Sony Ericsson mobiltelefont egyébként már egy kép benevezésével is lehet nyerni, függetlenül attól, hogy a fotó végül kap-e díjat: a szövetség ugyanis három Sony Ericsson mobiltelefont sorsol ki a résztvevök között.

A három hónapig tartó versengésre emailen küldhetök be a képek. A legjobb képek a tavaszi debreceni VB helyszínén kiállításon is részt vesznek. A pályázat pontos feltételei a www.icehockey.hu címen találhatók meg, illetve telefonon tájékoztatást ad Cziglányi Béla a 20/586-2224-es mobil számon.

Jó fényeket, sok sikert!

További információ: Magyar Jégkorong Szövetség

[ Korábbi események ]

A Photonet online fotós magazin megújult oldalaival és friss tartalommal várja olvasóit.
Az új oldal elérhető: Photonet Magazin

copyright © 2000-10, Photonet, minden jog fenntartva
powered by icon.design :: internet solutions

Fotóstáskákról bövebben