PhotoNet - Online Fotós Magazin

A Photonet online fotós magazin megújult oldalaival és friss tartalommal várja olvasóit. 

Az új oldal elérhető: Photonet Magazin


 
Web Photonet

Fotós Eseménynaptár - kiállítások, tárlatok, börzék

Fotóstáskákról bövebben


"New York"

Nemzetközi Utazó Fotókiállítás

Révész Tamás - New YorkRévész Tamás, Pulitzer Emlékdíjas fotográfus 2004-ben, Tokióban mutatta be először "New York" című, 62 fekete-fehér képből álló kiállítását, amelyet mind a látogatók, mind a kritika óriási elismeréssel fogadott. Révész egyedi, sokszor lírai megközelítése elkerüli a közhelyeket, és így ízelítőt kap a néző a város hétköznapi életéről. A budapesti kiállítás fővédnöke Göncz Árpád, volt köztársasági elnök lesz.

Révész Tamás - New YorkRévész Tamás, fotográfus és designer, 1946-ban született Budapesten, 1997 óta New Yorkban él. "Szerencsésnek érzem magam, hogy otthon vagyok mind Magyarországon, mind Amerikában és így valamilyen módon mindkét ország hozzájárul az alkotásaimhoz”.

Révész Tamás - New YorkHoward Baker Japán amerikai nagykövete a tokiói megnyitón így nyilatkozott: "Révész úr érzelmileg már erősen New Yorkhoz kötődik, ezért tudja nagyszerűen megragadni a város lelkét és lüktetését képein. Természetesen a technika is fantasztikus.”

A budapesti kiállítást követő években New York következő testvérvárosaiban mutatják majd be a kiállítást: Peking, Kairó, Jeruzsálem, Johannesburg, London, Madrid, Róma és Santa Domingo.

"New York" - Nemzetközi Utazó Fotókiállítás
Helyszín: KOGART Ház és Alapítvány
1062 Budapest, Andrássy út 112.
Időpont: 2006. március 17 - május 14.

[ Korábbi események ]

A Photonet online fotós magazin megújult oldalaival és friss tartalommal várja olvasóit.
Az új oldal elérhető: Photonet Magazin

copyright © 2000-10, Photonet, minden jog fenntartva
powered by icon.design :: internet solutions