PhotoNet - Online Fotós Magazin

A Photonet online fotós magazin megújult oldalaival és friss tartalommal várja olvasóit. 

Az új oldal elérhető: Photonet Magazin


 
Web Photonet

Fotóstáskákról bövebben


Fotós fesztiválok egyesülése Európában

Photo Festival UnionA Photo Festival Union hivatalosan 2005 szeptemberében fog megalakulni, amely az Európában rendezett fotós fesztiváloknak lesz a fóruma. Az ötletet a lengyel Vizuális Nevelés Alapítványa vetette fel. Létrehozásának elsödleges szempontja az információk cseréje a hasonló rendezvények között.

A továbbiakban a szervezet összefogó pontjává szeretne válni egy széles körü együttmüködésnek a kiállítások, előadások, workshop-ok és portfolio bírálatok között.

A másik fontos szempont a programok közös reklámozása. Az egyesülés internetes oldala egy összefogó és naprakész fórumává szeretne válni a fesztiváloknak. A Photo Festival Union portálja biztosítja az információk szabad áramlását.

Az egyesülés minden évben egy albumot szeretne megjelentetni, melyet egy kiállítás is követne. Az idei évben ez egy előzetes kiadvány lenne, amely bemutatja az európai fotográfiát.

További információ: Photo Festival Union

[ Korábbi események ]

A Photonet online fotós magazin megújult oldalaival és friss tartalommal várja olvasóit.
Az új oldal elérhető: Photonet Magazin

copyright © 2000-10, Photonet, minden jog fenntartva
powered by icon.design :: internet solutions

Fotós Eseménynaptár - kiállítások, tárlatok, börzék

5 tipp emlékezetes úti fotók készítéséhez -
Hogyan örökíthetjük meg a várva-várt utazásunk emlékeit? Néhány könnyen követhetö tanács ahhoz, hogy nyaralásunk során készített fotóink évek múltával is felidézzék a szórakozás és kikapcsolódás emlékeit. [részletek]