PhotoNet - Online Fotós Magazin


A Photonet online fotós magazin megújult oldalaival és friss tartalommal várja olvasóit. 

Az új oldal elérhető: Photonet Magazin


 
Web Photonet

Fotós Eseménynaptár - kiállítások, tárlatok, börzék

Fotóstáskákról bövebben

Szervíz hírek az Olympus háza tájáról

További európai (közöttük magyar) nyelvekkel bővült az Internetről letölthető menük száma az Olympus digitális fényképezőgépeihez

Olympus digitális fényképezőgép menü és Olympus Master Szoftver magyar nyelven

Budapest, 2006 június

Az Olympus 2006. tavaszi modellek bevezetése kapcsán további európai menünyelvek, többek között a magyar menü letöltését, tette lehetővé az új kiadású digitális fényképezőgépekhez.

A menünyelvek néhány egyszerű lépésben, a készülékhez szállított Olympus Master Szoftver segítségével tölthetők le. A megfelelő menüpont kiválasztása után, a szoftver automatikusan megkeresi a géphez biztosított legújabb szoftver verziót, illetve a letölthető nyelvek listáját.
A letöltést lépésről lépésre bemutató leírás a www.olympus.hu weboldalának Ügyfélszolgálati részében található meg.

A menünyelvek bővítésével egyidőben a fényképezőgépekhez szállított Olympus Master Szoftver magyarosítása is megtörtént. Az Olympus Master Szoftver magyar nyelvű verziója szintén az Interneten keresztül tölthető le, a készülékhez szállított szoftver frissítésével.

Az Olympus digitális fényképezőgépek “Guide” funkciójának köszönhetően segít eligazodni a menüpontokban, illetve tanácsokat ad az egyes expozíciós beállítások alkalmazásához. A magyar menü letöltésével ezek, a felhasználót segítő útmutatók, szintén magyar nyelven olvashatók.

A tavaszi modellek közül a µ-810, µ-720SW, µ-700 és az FE-140, valamint az FE-130 készülékek menüje frissíthető magyar nyelvvel.

--

Könnyebb kezelhetőség, jobb teljesítmény

Firmware frissítések az Olympus E-330 és E-300 fényképezőgépekhez

Hamburg, 2006. június 22.

Az Olympus firmware frissítéseket adott ki két digitális tükörreflexes E-System fényképezőgép-modellhez, az E-330 és E-300 típushoz. Az E-330 legújabb firmware frissítése makró élőkép előnézeti üzemmódban is lehetővé teszi az automatikus élességállítást. Mindemellett a frissítések mindkét modellnél növelik expozíció pontosságát makró üzemmódban és szpot fénymérés alkalmazása esetén. Már mindkét firmware frissítés azonnal letölthető.

Az E-330 és E-300 felhasználók ismét élvezhetik az Olympus vásárlás utáni szolgáltatásának előnyeit. A két NégyHarmad szabványú fényképezőgéphez elérhető legújabb firmware frissítésnek köszönhetően teljesítményük tovább javult a még kielégítőbb fotografikus eredményekért

Az Olympus E-330 Firmware 1.2 verzió javításai:
Az AF funkció B (Makró élőkép előnézet) üzemmódban is elérhető: 
Az AEL/AFL gomb megnyomására a tükör leereszkedik, és aktiválódik az egyszeri AF üzemmód, majd a tükör visszaemelkedik, és lehetővé teszi az élőkép előnézetet. 
Pontosabb expozíció:
Javítja a fénymérés pontosságát makró üzemmódban és szpot fénymérés alkalmazása esetén.

Az Olympus E-300 Firmware 1.4 verzió javításai:
Pontosabb expozíció:
Javítja a fénymérés pontosságát makró üzemmódban és szpot fénymérés alkalmazása esetén.

Az E-330 firmware frissítése 1.2 verzióra és az E-300 firmware frissítése 1.4 verzióra már letölthető. A telepítéshez indítsuk el az Olympus Master / Olympus Studio szoftvert, csatlakoztassuk a fényképezőgépet a számítógépre az USB kábelen keresztül, és csatlakozzunk az internetre. Válasszuk a Fényképezőgép frissítése (Update Camera) opciót az Olympus Master / Olympus Studio szoftver Online Szolgáltatás (Online Service) menüpontja alatt. A frissítés azonnal megkezdődik.

[ Korábbi írások az PhotoNet Magazinban ]

A Photonet online fotós magazin megújult oldalaival és friss tartalommal várja olvasóit.
Az új oldal elérhető: Photonet Magazin

copyright © 2000-10, Photonet, minden jog fenntartva
powered by icon.design :: internet solutions

Digitális fotózás - az új tehnológia fejlödése egyre több újdonságot hoz a fotózásba.