PhotoNet - Online Fotós Magazin


A Photonet online fotós magazin megújult oldalaival és friss tartalommal várja olvasóit.

Az új oldal elérhető: Photonet Magazin


 
Web Photonet

Fotós Eseménynaptár

Fotóstáska tesztek

A fotózás alapjai

Richard Keating könyvei

Fotós könyvek, fotózással kapcsolatos leírások, a fotózás alapjai, tehnikai leírások, útmutatók, elméleti szakkönyvek.

A fényképezés alapjai II. - A National Geographic fotósiskola sorozata könyvei [folytatás]


Richard Keating - fotózás oktatásával foglalkozó könyvei

A DIGITÁLIS FOTÓZÁS MŰHELYTITKAI 2007A DIGITÁLIS FOTÓZÁS MŰHELYTITKAI 2007
NÉPSZERŰ KALAUZ A DIGITÁLIS FOTÓ VILÁGÁBA
ENCZI ZOLTÁN - KEATING, RICHARD - TÖRÖK GYÖRGY

Megjelent a(z) RAINBOW-SLIDE KIADÓ gondozásában.
Oldalak száma: 192
ISBN: 9638666633
Nyelv: MAGYAR

A laikusok ritkán hiszik el azt, amit a jó fotósok többsége mindig hangsúlyoz: a látványos képek születése alapvetően nem a fényképezőgépen múlik. A KÉP a gép mögött álló ember lelkének egyfajta visszatükröződése. Álmaink, ízlésvilágaink és életszemléletünk köszönnek vissza a világ általunk választott kis szeleteiből. Nem mindegy tehát, hogy milyen felvételeket készítünk életünk, utazásaink fontos állomásairól.

A fotózás azonban mindenképp igényel alapvető technikai ismereteket. Ami a festőnél a festék, a textil, az a fotósnál a gép, az objektív és az expozíció. Ahogy a festőnek meg kell tanulni a kompozíció és az ecsetkezelés alapjait, úgy a fotós sem nélkülözheti az alapvető fotográfíai és képszerkesztési ismereteket.

A digitális fotózás mühelytitkaiA digitális fotózás mühelytitkai 2006
Keating, Richard - Enczi Zoltán

Kiadó: RAINBOW-SLIDE KIADÓ
Oldalak: 192
ISBN: 9638666617
Nyelv: MAGYAR

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy az új évezred első éveiben a fotózás új dimenziókat kapott. Már mindenki számára elérhető az, amit eddig csak a NASA vagy a titkosszolgálatok használhattak. Ez az eszköz nem más, mint a komoly minőségre képes digitális fényképezőgép. Aki kipróbálta a digitális csodákat, tudja, hogy ez a technika mind a kreativitás, mind a kisérletezés terén felülmúlja analóg elődjeit. Egy ilyen felszereléssel fotózó amatőr sokkal rövidebb idő alatt, kisebb nehézségek árán megtanulhat profi módon fényképezni. Lépjünk be mi is a vizualitás mélyebb vizeibe, és sajátítsák el Önök is a digitális fényképezés alapfogásait.
Kiadónk számára fontos, hogy a technikai információkat is közérthető nyelven nyelvan jutassa el olvasóihoz. Épp ezért e könyv - és a sorozat bármely tagja - nem csupán a profik, hanem a laikus amatőrök számára is érthető nyelven íródott. Reméljük kiadványunk ilyen szempontból is elnyeri tetszésüket.

A DIGITÁLIS FOTÓZÁS MŰHELYTITKAI KEZDŐKNEKA DIGITÁLIS FOTÓZÁS MŰHELYTITKAI KEZDŐKNEK
ENCZI ZOLTÁN - KEATING, RICHARD

Megjelent a(z) RAINBOW-SLIDE KIADÓ gondozásában.
Oldalak száma: 143
ISBN: 9638666641
Nyelv: MAGYAR
Kiadás éve: 2006

Talán sokan nem tudják, de a fotózást alacsony szinten művelő, �kattintgatós" kezdőt csak némi tudás és minimális technikai képzettség választja el a haladó fotóstól. Higgyék el ez a �szakadék" korántsem áthidalhatatlan, sőt, kis odafígyeléssel és minimális tanulással bárki eljuthat egy viszonylag jó színvonalra. Mindehhez nem kell több, csak egy megfelelő fényképezőgép, egy jó szakkönyv és néhány szabad hétvége, amikor begyakorolhatjuk a legfontosabb trükköket. Szerzőink ebben a kötetben pontosan ezt a szemléletet és tudást próbálják átadni az Olvasónak.

KEDVES FOTÓTÉMÁINK - GYEREKEK ÉS HÁZIKEDVENCEKKEDVES FOTÓTÉMÁINK - GYEREKEK ÉS HÁZIKEDVENCEK
FILMES ÉS DIGITÁLIS TECHNIKÁVAL
KEATING, RICHARD - ENCZI ZOLTÁN

Megjelent a(z) RAINBOW-SLIDE KIADÓ gondozásában.
Oldalak száma: 122
ISBN: 9632127552
Nyelv: MAGYAR
Kiadás éve: 2004

Egyetlen igazi családi fotóalbum sem nélkülözheti a gyerekek mindennapi életének eseményeit bemutató, illetve a család kedvenc háziállatát ábrázoló fotókat. Itt nem a beállított, műteremben készült képekre gondolunk, hanem a szülő által készített, pillanat szülte fényképekre.Könyvünk elsősorban a kezdő, amatőr fotósoknak nyújt gyakorlatias és használható tanácsokat az említett két témával kapcsolatban. Szó lesz a fényképezőgépek alapvető típusairól, jellegzetességeiről, a digitális technikáról, a szükséges kiegészítő eszközökről és megemlítjük a legfontosabb trükköket is. Az olvasók a fényképezés technikai oldala mellett a témaválszatással és a kompozícióval kapcsolatos kérdéseikre is választ kaphatnak.

Vissza a Könyvek Föoldalra
További témakörök: fotóalbumok | fotózás alapjai | National Geographic fotós iskola | útikönyvek | idegen nyelvü

A linkekre kattintva a könyvek listája és leírása új ablakban nyílik meg. Az ablak lezárásával tud visszatérni a PhotoNet oldalára.


A Photonet, online fotós magazin megújult oldalaival és friss tartalommal várja olvasóit.
Az új oldal elérhető: Photonet Magazin

copyright © 2000-14, Photonet, minden jog fenntartva
powered by icon.design :: internet solutions