Kattintson a hirdetésre!
PhotoNet - Online Fotós Magazin













 
Web Photonet

A világ képekben - National Geographic


Fotós események

Fotózással kapcsolatos események magyarországon és a nagyvilágban. Minden ami érdeklödésre tarthat számot a fényképezést szeretö amatöröknek és profiknak.

Fotós Események rovatunkban igyekszünk teret biztosítani olyan fotós események leírásának, melyek szélesebb körben is érdeklödésre tarthatnak számot. Klubok, kiállítások részletes programjai, élménybeszámolók, vetítések, fotós termékbemutatók.

További események még a 'Fotós Eseménynaptárban'

Események 2007.

Még két hétig forgathatsz! - Az AXN rövidfilm pályázata

Két hét múlva, augusztus 15-én lejár annak a rövidfilm pályázatnak a beküldési határideje, melyet az AXN akció- és kalandcsatorna a UPC kábeltelevíziós szolgáltatóval közösen hirdetett meg tavasszal, így érdemes igyekeznie mindazoknak, akik szeretnék megnyerni az első díjazottnak járó 10.000 eurós fődíjat, és szívesen elutaznának Hollywoodba, hogy ellátogassanak a filmkészítés egyik fellegvárába, a Sony stúdióiba is. A pályázatra bárki beküldheti, bármilyen témájú és tartalmú, 1 és 7 perc közötti időtartamú kisfilmjét.

[részletek]

Magyar fotósdömping a lengyelországi nemzetközi fotófesztiválokon

A hetekben nyolc kiváló magyar alkotó mutatkozik be a májusban megrendezésre kerülő két legnagyobb lengyelországi fotós rendezvény, a Krakkói Nemzetközi Fotóhónap és a Lódzi Nemzetközi Fotófesztivál keretében. Krakkóban Korniss Péter, Stalter György, Szabó Péter, Szász Lilla, Lódzban Fabricius Anna, Hermann Ildi, László Gergely és Rákosi Péter művei kerülnek bemutatásra.

[részletek]

"A kultúra Európája – az urbanitás kultúrája"

A HP Képalkotási és Nyomtatási Üzletága ez év elején nemzetközi fotópályázatot hirdetett hivatásos fotósok, fotóművészek részére „A kultúra Európája – az urbanitás kultúrája” címmel. A pályázatra beérkezett legjobb 40 képet óriásnyomatban a közönség is megtekintheti.

[részletek]

Az Év Természetfotósa 2007

Természeti értékeink, csodálatos tájaink, egyedülálló élővilágunk és a természet megragadott ritka pillanatai bemutatásán keresztül, a természetvédelmi és biológiai ismeretterjesztés, a társadalom szemléletformálása és esztétikai értékítéletének fejlesztése érdekében, a „naturArt” Magyar Természetfotósok Szövetsége Közhasznú Egyesület meghirdeti a hagyományos természetfotó pályázatát

[részletek]

Lezárult a VersMegálló első szakasza

A VersMegálló program pályázati szakasza március 15-én lezárult. A pályázat sikerességét bizonyítja, hogy az ország szinte valamennyi részéből érkeztek alkotások, arra 138 szerző összesen 551 verset és 68 fotós 412 fényképet küldött be.

[részletek]

Pillanatnyi kísérletek - fotópályázat diákoknak

A Modem Modern és Kortárs Művészeti Központ fotópályázatot hirdet általános- és közép­iskolás diákok számára. A beérkezett munkákat szakmai zsűri értékeli. A Modem 2007. március 27. és április 1. között megrendezi a kísérleti fotózás hetét. A zsűri által kiválasztott pályaműveket ebből az alkalomból önálló kiállításon is bemutatja a galéria.

[részletek]

Belül

Fényképek a bicskei Eocén-program félbehagyott épületeirőlKét vasbeton épületváz a város peremén. A bicskei Erőmű Beruházás (ERBE) az 1976-ban beindított Eocén-program keretében kezdődött. Ez a vértesi és bakonyi eocén korú szénkészlet — főként energiatermelési — kiaknázását célozta.

[részletek]

Köbányai Pataky Fotóklub - 2007. I. negyedéves program tervezete
- nyílt levél -

[részletek]

Korábbi események leírása a PhotoNet Magazinban:

  • Mai Manó fotográfiái - az Ab Ovo Kiadó és A Magyar Fotográfiai Múzeum angol-magyar nyelvü albuma, valamint A Magyar Fotográfiai Múzeum kiállítása a Magyar Fotográfusok Házában (Mai Manó Ház) 2003. október 27-december 7.
  • Joel Meyerowitz - "Szeptember 11. után: képek a Ground Zero-ból" Kiállítás a Mai Manó Házban 2003. szeptember 05. - 2003. szeptember 12. Meyerowitz az egyetlen fotós volt, aki szabadon fényképezhetett a Ground Zero területén. Képeit a New York-i Városi Múzeumnak adományozta, ahol azok mindenki számára hozzáférhetöek.
  • PhotoExpo 2002, New York - Nem sokkal az európai Photokina kiállítás után (Photokina írásunk) a gyártók és forgalmazók az amerikai kontinensen is bemutatták újdonságaikat, a New Yorkban, 2002 október 31. és november 2. között megrendezett PhotoPlus Expon.
  • Photokina 2002 - Mint minden évben idén is megrendezésre került Kölnben Európa legnagyobb fotó kiállítása a Photokina. Digitális kamerák, technikai áttörések és a pixelek gyözedelme jellemezte az idei vásárt. Néhány újdonságot emelünk ki a teljesség igénye nélkül.
  •  Fotóhónap 2002 - A Magyar Fotómüvészek Szövetsége idén negyedik alkalommal rendezi meg országos fotófesztiválját Fotóhónap 2002 címmel, amely 2002. április 26-ától május 31-éig tart.

Várjuk további események leírását, programokat.

[ Föoldal | Magazin | Felszerelés | Digitális | Események | Szolgáltatás ]
[ Galéria | Könyvek | Apróhirdetés | Pályázatok | Linkek | Kontakt ]

copyright © 2001-07, PhotoNet, minden jog fenntartva

Digitális fotózás - az új tehnológia fejlödése egyre több újdonságot hoz a fotózásba. [részletek]

Portré filmek

Kívül Nikon, belül semmi - Nikon F80-asként árulják a budapesti aluljárókban azt a masinát, ami elsö látásra igazi fényképezögépnek tünik [részletek]