PhotoNet - Online Fotós Magazin


A Photonet online fotós magazin megújult oldalaival és friss tartalommal várja olvasóit. 

Az új oldal elérhető: Photonet Magazin


 
Web Photonet

Fotós Eseménynaptár - kiállítások, tárlatok, börzékPhotoNet Magazin

PhotoNet Magazin - érdekes cikkek, bemutatkozó írások, tippek a fotózással kapcsolatban.

Nomatica - két európai site-tal több

Egy héttel azután, hogy Európa a 25-ök Európája lett, a Nomatica 2 újonnan csatlakozott ország website-ját indította útjára. Mostmár a magyar és a lengyel zászlót is megtalálhatjuk a nomatica.com-on.

A Nomatica 2000 januárjában történt alapítása óta gyorsan a digitális kamerák és fényképezögépek elsö számú forgalmazójává vált. A website 600 oldalas katalógusa 3500 terméket, 30 márkát foglal magában, átlagosan 30 %-kal alacsonyabb áron, mint az átlagos piaci ár. A vállakozás 2001 júniusa óta megtalálható a tözsdén is. Nomatica a kiváló árai mellé, kitűnő szolgáltatást kínál.

Ma már 17 változat közül választhatunk a Nomatica kezdőlapjára érkezve - 17 különböző ország, 17 különböző nyelv, 17 különböző oldal. Ez az első nemzetközi e-commerce vállakozás, amely nyit Európa új tagjai felé és website-jának egész tartalmát magyarul, illetve lengyelül is ügyfelei rendelkezésére bocsátja. Eladási adatait tekitve a vállakozás vezető pozíciót tölt be, és céljának tekinti az egész európai kontinens lefedését. A közeljövőben tervezik a szlovák és a cseh site útraindítását.

A vállalkozás üzleti forgalma a 2004 március 31-ével záródó üzleti évben elérte az 54,5 millió Eurót, amely az elözö évihez képest 83,5%-os növekedést jelent. Ebben az évben Nomatica napi átlagban: 650 tranzakciót hajt végre, 8 tonnányi terméket postáz és 200 000 Eurónyi rendelést fogad.

A havi 2.000.000 látogatónak köszönhetően, Nomatica nemrégiben ünnepelte a 230 ezredik ügyfelét és ezzel az öt legjövedelmezőbb site közé került. Nomatica eladásainak 45%-a Franciaországon kívülre történik.

[ Korábbi írások az PhotoNet Magazinban ]

A Photonet online fotós magazin megújult oldalaival és friss tartalommal várja olvasóit.
Az új oldal elérhető: Photonet Magazin

copyright © 2000-10, Photonet, minden jog fenntartva
powered by icon.design :: internet solutions

Digitális fotózás - az új tehnológia fejlödése egyre több újdonságot hoz a fotózásba.

Fotóstáskákról bövebben

Korábbi írásunk: Digitális kamerák - melyiket válasszam? - Azoknak próbálunk meg egy kis segítséget nyújtani, akik régóta kacsingatnak a digitális fotózás felé, de még nem sikerült a kezdeti lépést megtenniük. [részletek]

Fotózással kapcsolatos szolgáltatások - fotó kidolgozás, szervíz, nyomdai munkák és egyéb szolgáltatások [részletek]