PhotoNet - Online Fotós Magazin


A Photonet online fotós magazin megújult oldalaival és friss tartalommal várja olvasóit.

Az új oldal elérhető: Photonet Magazin


 
Web Photonet

Portré filmekröl


Samsonite Trekking D-F/V2 fotóstáska

A photonet.hu oldalain már olvashattak fotóstáskákról. Most a Samsonite Trekking táskacsaládjának digitális gépekhez való D-F/V2 darabját mutatjuk be.

Samsonite TrekkingLegyen bármilyen kompakt kameránk, amely akár ingzsebünkben is elfér, akkor is szükségünk van egy jó táskára, melyben a kiegészítö tatozékoknak is helye van, kirándulásnál, utazások során, mint a tartalék elemek, töltö, memória kártyák, hálózati adapter, vagy egyéb személyes dolgok, papírok.

A D-F/V2 táska elsö ránézésre is minöségi darabnak látszik. Anyaga nedvesség álló polytex, kidolgozása a magas minöségi követelményeknek is megfelel. Belsö része variálható, így bármilyen kamera jól rögzíthetö benne, testre szabható. A táska fedelében, a hálószerü zsebben, különbözö médiakártyákat, vagy a tisztító felszerelést is tarthatjuk. Az elözsebben kényelmesen elfér az akkutöltö, az elmek és néhány szürö. A táska hátoldalán a biztonsági zsebben tárolhatjuk iratainkat.

Samsonite TrekkingA táska övre is füzhetö, de a tartozékként adott vállszíjjal is használható. A hátoldalán talalálható zseb, különösen amikor övre füzve használjuk, rejtve marad, ezért kíválóan alkalmas értékeink tárolására, mivel nehezen hozzáférhetö. A Samsonite Trekking D-F/V2 használat közben is megállja a helyét. Talán egyetlen hátránya lehet, hogy a hálós zseb, a táska középsö részén, tépözárral rendelkezik, amely hosszú távon esetleg kiszakíthatja a hálót.

Méretek
- Fekete/kék színben kapható 
- Belsö méret: 11x5,5x13cm 
- Külsö méret: 13x10x15,5cm 
- Súly: 315g

Kapcsolódó írásaink
- Fotóstásákról általában [részletek]
- Fotóstáska teszt [részletek]


A Photonet, online fotós magazin megújult oldalaival és friss tartalommal várja olvasóit.
Az új oldal elérhető: Photonet Magazin

copyright © 2000-14, Photonet, minden jog fenntartva
powered by icon.design :: internet solutions

Digitális fotó labor az otthoni számítógépben
Milyen számítógépre van szükségünk, hogy digitális fényképezögépünkkel készített fotóinkat otthon is "elö tudjuk hívni"? [részletek]

Fényképezögépek utóélete: Kompakt, könnyü, klasszikus kivitelezés ezüst és fekete színben. Jól kialakított, kényelmesen kézre álló kamera váz. A Pentax MZ-3-as tükörreflexes fényképezögépét vetjük egy kicsit górcsö alá. [részletek]