PhotoNet - Online Fotós Magazin


A Photonet online fotós magazin megújult oldalaival és friss tartalommal várja olvasóit.

Az új oldal elérhető: Photonet Magazin


 
Web Photonet


Vakuk, villanók

Termék bemutatók, ismertetök, vakuk technikai leírása, hírek és újdonságok.

Metz Mecablitz 34 SC-2A mindent tudó digitális kamerák világában is szükségünk van különbözö kiegészítökre. Ilyen például egy extra vaku, amely segítséget nyújt, ha egy adott témát szebben szeretnénk megörökíteni, vagy kevésnek bizonyul a beépített villanó teljesítménye. A Metz kifejlesztette a Mecablitz 34 SC-2 vakut, amely elsösorban a digitállis kamerákhoz használható, de alkalmazható a hagyományos SLR és kompakt kamerákhoz is, legyen az AF-es vagy manuális.
Részletes írásunk...

Metz Mecablitz 54 MZ-3Kipróbáltuk a Metz Mecablitz 54 MZ-3-at, mely méltó ellenfele a nagy fényképezögépgyárak rendszer vakuinak. Elsö pillantásra külsöleg nem sokban különbözik versenytársaitól, bár meg kell hagyni formatervezése elmarad azokétól. Miután megismerkedtünk vele, rájöttünk, hogy belsö értékei magasan kárpótolnak "szépségéért".
Részletes írásunk...

Vakuk
Nagyon sokszor kerülünk olyan helyzetbe, amikor több fényre van szükségünk, mint amennyi a rendelkezésre áll. Milyen szempontok alapján keressünk kiegészítöt meglévö rendszerünkhöz?
Vásárlási tanácsok


Beszámoló a New Yorkban, 2001 november 1-3-a között megrendezett PhotoPlus Expo kiállításon bemutatott új hagyományos (filmes) és digitális fényképezögépekröl és kiegészítökröl.
Részletes írásunk...
Bemutatott termékek...

Amennyiben használt felszerelését szeretné eladni, vagy használt kiegészítöket keres, feltétlenül látogassa meg apróhírdetési rovatunkat.

Az Aktuálisban korábban megjelent írások, bemutatkozók a PhotoNet Magazinban olvashatók. Érdemes végigböngészni.


A Photonet, online fotós magazin megújult oldalaival és friss tartalommal várja olvasóit.
Az új oldal elérhető: Photonet Magazin

copyright © 2000-14, Photonet, minden jog fenntartva
powered by icon.design :: internet solutions

PhotoPlus Expo - 2001 november 1-3 - New York

Kipróbáltuk, az eddig objektívjeiröl ismert Sigma legújabb fényképezögépét, a SIGMA SA-9 tükörreflexes (SLR) autofókuszos fényképezögépet. [részletek]