PhotoNet - Online Fotós Magazin


A Photonet online fotós magazin megújult oldalaival és friss tartalommal várja olvasóit. 

Az új oldal elérhető: Photonet Magazin


 
Web Photonet

Fotós Eseménynaptár

A Sony bemutatja az integrált WEGA Engine™ plazmatelevíziókat

Bemutatkozik az új, egyedülálló formatervezésü, Memory Stick kompatibilis XS sorozat

Budapest, 2004. május 18. - A csúcsminöségü síkpanel televíziók iránti folyamatosan növekvö igény kielégítésére a Sony bemutatja a WEGA Engine™ technológiával felszerelt új XS sorozatát. A síkpanel tévékészülékek képminöségének javítása érdekében kifejlesztett egyedülálló Sony technológia - a fejlett digitális feldolgozó eljárásoknak köszönhetöen - eddig soha nem tapasztalt természetességü, tisztaságú és élességü képeket állít elö. A 2004. májustól kapható stílusos XS sorozat a beépített AV csatlakozók mellett csúcsminöségü televíziós élményt és egyedülálló vonalvezetést kínál.

Bemutatkozik az új, egyedülálló formatervezésü, Memory Stick kompatibilis XS sorozatBeépített csatlakozók a teljes kényelem érdekében
A 3 SCART csatlakozó és számos AV bemenet mellett az XS sorozat készülékei Memory Stick meghajtóval is rendelkeznek, ami egyszerü és gyors lehetöséget biztosít a Memory Stick médián tárolt videoklipek lejátszására és a digitális fényképek megjelenítésére. Ez a csatlakozási lehetöség gondoskodik arról, hogy ezek az új modellek könnyedén együttmüködhessenek más Memory Stick termékekkel, mint például a digitális fényképezögépekkel, a digitális kamkorderekkel és a VAIO PC-kkel. Az üzleti és a magánéletben is egyre fontosabbá váló csatlakoztathatóság miatt a Memory Stick rendszerrel való kompatibilitás alapvetö fontosságú a digitális adatokhoz való gyors és kényelmes hozzáféréshez.

A Sony bemutatja az integrált WEGA Engine™ plazmatelevíziókatA Sony AV/IT kapcsolatok terén kivívott vezetö szerepét megerösítö MRX1 modelleknél, a Memory Stick meghajtóba integrált új Mobile Movie* alkalmazás elönyeit is élvezheti, amellyel közvetlenül a televízión keresztül akár 2 órányi felvételt készíthet kedvenc tévémusorairól a 128 MB tárolókapacitású adathordozóra.

Áprilisban már megtalálhatóak a vásárlók otthonaiban is a W-XGA és XGA szuperszéles látószögü LCD panellel rendelkezö 26HG2 és 21SG2 készülékek is. Ezek a modellek high-end minöségü kép- és hangminöséget biztosítanak a kis képernyös szektoron belül. Mindkét tévékészülék új, oldalt elhelyezett hangszóró-designnal, JPEG/MPEG1 lejátszásra alkalmas Memory Stick meghajtóval, Dolby Virtual és BBE szolgáltatással, valamint a Handycam kamkorderek csatlakoztatására alkalmas elölapi AV bemenetekkel és házimozi rendszerek csatlakoztatásához szükséges audio kimeneti csatlakozókkal rendelkezik.

Bemutatkozik az új, egyedülálló formatervezésü, Memory Stick kompatibilis XS sorozat Legyen Ön akár mükedvelö, akár megszállott, elkészítheti saját DVD filmjeit, szerkesztheti azokat VAIO számítógépén és megoszthatja barátaival, családjával DVD lejátszó/felvevöje segítségével. Az egyszerüen használható Cyber-shot digitális fényképezögépekkel tökéletes digitális fényképeket, illetve minöségi papírképeket készíthet, csatlakozókábelek használata nélkül megtekintheti azokat WEGA televízióján, vagy egyszerüen csak eltárolhatja öket VAIO számítógépén. Sony hálózati audio készülékével elkészítheti saját, internetröl letöltött zenei válogatásait, és tökéletes minöségben élvezheti azokat otthon vagy útközben. Mindez csupán néhány lehetöség, amellyel a Sony jóvoltából teljes körü irányítása alá vonhatja digitális környezetét, és bárhol, bármikor, bármiben örömét lelheti.

* A Mobile Movie, a Memory Stick formátum részeként meghatározott mozgókép alkalmazás azonosítására alkalmazott kifejezés. A Mobile Movie képességgel rendelkezö Memory Stick kompatibilis eszközök a QuickTime File formátumot alkalmazzák.

A “Dolby” elnevezés és a kettos-D szimbólum a Dolby Laboratories védjegyei.
A "BBE" elnevezés és a BBE szimbólum a BBE Sound, Inc. védjegyei.

Digitális fotózás
- Olympus xD-Picture Card™
- Konica Minolta magicolor 2430 DeskLaser
- Sony Wega Engine televíziók
- SanDisk digitális eszközök
- SanDisk Cruzer hordozható USB memória
- Mit tehetünk a bemozdulás elkerülésére?
- Samsonite Trekking D-F/V2
- Meade és Pentax távcsövek
- Adobe Photoshop 7.0
- SanDisk memória kártyák
- Digitális fotólabor a számítógépben
- Az új Foveon X3 CCD szonzor
- Digitális kamerák - Melyiket válasszam?
- A PhotoPlus Expon bemutatott újdonságok

A Photonet online fotós magazin megújult oldalaival és friss tartalommal várja olvasóit.
Az új oldal elérhető: Photonet Magazin

copyright © 2000-10, Photonet, minden jog fenntartva
powered by icon.design :: internet solutions

PhotoNet - Online Fotós Magazin Hasznos tudnivalók a fotózással kapcsolatban; digitális fényképezögépek, 35 mm-es SLR kamerák, tippek jobb fényképek készítéséhez, hírek és érdekességek a fotózás világából [Magazin]


Könyv ajánló - a fényképezés, fotózás alapjai, tehnikai leírások, fotóalbumok, útikönyvek, képes beszámolók, idegen nyelven is megjelent fotós könyvek [részletek]


Korábbi írásunk: Kívül Nikon, belül semmi - Nikon F80-asként árulják a budapesti aluljárókban azt a masinát, ami elsö látásra igazi fényképezögépnek tünik, bár a hozzáértö gyanút fog. Senki sem tudja, mennyien lehetnek azok a vevök, akik 30-40 ezer forintot fizettek, és azt hitték, egy kétszázezer forintos gépre tettek szert. [részletek]