PhotoNet - Online Fotós Magazin


A Photonet online fotós magazin megújult oldalaival és friss tartalommal várja olvasóit. 

Az új oldal elérhető: Photonet Magazin


 
Web Photonet

Fotós Eseménynaptár - kiállítások, tárlatok, börzék

Fotóstáskákról bövebben

A legjobb újítás a képalkotásban

Az előnézeti kép funkcióval rendelkező Olympus E-330 TIPA díjat nyert

Hamburg, 2006. április

Az Olympus legfrissebb újítása a digitális képalkotásban, az E-330 előnézeti kép funkcióval Európában elnyerte a TIPA 2006-os "Legjobb újítás a képalkotásban" díját. A TIPA (Technical Image Press Association) minden évben díjakkal tünteti ki a különlegesen kiváló termékeket és technológiákat a fotográfia számos területén. Az egyesület jelenleg 12 ország 31 kiadványát foglalja magában.

TIPA Award 2006 - Best Imaging InnovationAz Olympus E-330 előnézeti kép funkciója új mértéket állított a digitális tükörreflexes fotózásban, mivel először kínálta a kompakt digitális fényképezőgépek nyújtotta kényelmet és a digitális tükörreflexes fényképezőgépek kiváló minőségét. A több szögben fel- és lehajtható LCD képernyőn megjelenő folyamatos előnézeti kép funkció segítségével kiküszöbölhető a kereső használatának szükségessége, ami nem csak azt az előnyt nyújtja a felhasználóknak, hogy felvételkészítés közben figyelemmel kísérhetik az eseményeket. A felvételkészítés rugalmasságát is növeli – akár érdekes perspektívájú fotókat készítünk szokatlan helyzetből, akár a vízfelszín alatt örökítjük meg a vízi élővilágot – speciális búvártok használatával. Az E-330 természetesen képminőség tekintetében is meggyőző az új generációs szenzornak köszönhetően, ami lenyűgöző képélességet biztosít.

Az előnézeti kép funkcióval rendelkező Olympus E-330 TIPA díjat nyertA TIPA zsűri az alábbiakkal indokolta döntését: "Az Olympus az E-300-cal megerősítette pozícióját, mint innovatív gyártó. Ez az első olyan cserélhető objektíves digitális tükörreflexes fényképezőgép, amely az optikai kereső mellett le- és felhajtható LCD képernyővel is rendelkezik. A LiveView technológiának köszönhetően a képernyő különböző szögekből is jól látható, így például egyszerűen készíthetőek makró felvételek, és lehetővé teszi az egyszerű és kényelmes fotózást akár a fej felett vagy csípőmagasságban is." Az új, 7.5 megapixeles Live MOS szenzor az éles, vibráló képminőségért kapott dicséretet – aminek köszönhetően a TIPA szerint a modell pozíciója az amatőr digitális tükörreflexes fényképezőgépek között nem kérdőjelezhető meg. A zsűri végül az E-330 kompatibilitásáról szólt a "Négyharmad szabványú objektívek bővülő skálájával, melyek kifejezetten a digitális szenzorokhoz tervezett, kiváló minőségű optikával büszkélkedhetnek."

[ Korábbi írások az PhotoNet Magazinban ]

A Photonet online fotós magazin megújult oldalaival és friss tartalommal várja olvasóit.
Az új oldal elérhető: Photonet Magazin

copyright © 2000-10, Photonet, minden jog fenntartva
powered by icon.design :: internet solutions

Digitális fotózás - az új tehnológia fejlödése egyre több újdonságot hoz a fotózásba.

Digitális fotózás
- Olympus xD-Picture Card™
- Konica Minolta magicolor 2430 DeskLaser
- Sony Wega Engine televíziók
- SanDisk digitális eszközök
- SanDisk Cruzer hordozható USB memória
- Mit tehetünk a bemozdulás elkerülésére?
- Samsonite Trekking D-F/V2
- Meade és Pentax távcsövek
- Adobe Photoshop 7.0
- SanDisk memória kártyák
- Digitális fotólabor a számítógépben
- Az új Foveon X3 CCD szonzor
- Digitális kamerák - Melyiket válasszam?
- A PhotoPlus Expon bemutatott újdonságok